www.kryfokamari.blogspot.com

Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

Ο καιρός στις 11.07.2012


Ηλιοφάνεια σε ολόκληρη τη χώρα με συνέχιση των πολύ υψηλών θερμοκρασιών και μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδες τις θερμές ώρες της ημέρας στα ορεινά της Ανατολικής Μακεδονίας, περιμένουμε την Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 38 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 22 έως 39 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, από 21 έως 39 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 23 έως 35 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη, αλλά στο Ανατολικό Αιγαίο η μέγιστη θα φτάσει τους 37 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και τοπικά στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο ισχυροί. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και το μεσημέρι βορειοδυτικοί έως μέτριοι.

Ηλιοφάνεια και ζέστη περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 38 με 39
βαθμούς Κελσίου, αλλά στα παραθαλάσσια η μέγιστη θα είναι 3-4 βαθμούς χαμηλότερη. Ασθενείς άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό και βόρειοι το Νότιο Ευβοϊκό.

Ηλιοφάνεια, ζέστη και υγρασία περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 37 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς και το μεσημέρι νοτιοανατολικοί μέτριοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: