www.kryfokamari.blogspot.com

Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Ένταση για τη δολοφονία 30χρονου από αλλοδαπούς



Ένταση στην Πάτρα από Newscaster

Ένταση σημειώθηκε στο εργοστάσιο της Πειραϊκής Πατραϊκής στην Πάτρα μεταξύ αλλοδαπών και κατοίκων της περιοχής.

Σύμφωνα με το the best, μπαρούτι μύριζε χθες η περιοχή Ιτεών στην Πάτρα συγκεντρώθηκαν αγανακτισμένοι πολίτες για να διαμαρτυρηθούν για τον θάνατο του 30χρονου Αθ. Λαζανά που
δολοφονήθηκε εν ψυχρώ από τρεις Αφγανούς.

Πλήθος πολιτών είχε συγκεντρωθεί στα γραφεία του εκπολιτιστικού συλλόγου της περιοχής ενώ κάποιοι εξ αυτών απέκλεισαν την Ακτή Δυμαίων στο ύψος του Γλαύκου.


Παράλληλα, κάποιοι άλλοι απειλούσαν να πάρουν το νόμο στα χέρια τους και να μπουκάρουν προς το κτίριο της Πειραϊκής Πατραϊκής που χρησιμοποιείται ως κατάλυμα από τους μετανάστες.

"Έξω οι εισβολείς λαθρομετανάστες από την Ελλάδα- Για να μείνει η Ελλάδα πατρίδα των Ελλήνων", έγραφαν φυλλάδια μελών της Χρυσής Αυγής.

Η πλειοψηφία των κατοίκων αντέδρασε στην προσπάθεια υποψηφίων της Χρυσής Αυγής να καπιλευτούν τη συγκέντρωση.

Σημειώνεται ότι ο 30χρονος δέχτηκε έξι χτυπήματα από μαχαίρι επειδή κλώτσησε τον σκύλο των τριών Αφγανών. Ο 30χρονος υπέκυψε στα τραύματά του στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών όπου διεκομίσθη.

Για την υπόθεση έχει ήδη συλληφθεί ένας δράστης, 17 ετών, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τη σύλληψη των δύο συνεργών του.

Μάλιστα, οι κάτοικοι των Ιτεών είναι ανάστατοι και προγραμματίζουν για σήμερα στις 17.00 το απόγευμα νέα συγκέντρωση. Οι κάτοικοι καλούν τους αρμόδιους του ΟΛΠΑ, τον Δήμαρχο και τον Περιφερειάρχη να δώσουν το παρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: