www.kryfokamari.blogspot.com

Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Ο καιρός στις 25.05.2012


Βροχές και τοπικές καταιγίδες το πρωί στο Ανατολικό Αιγαίο και τις θερμές ώρες της ημέρας στα ορεινά της ηπειρωτικής Ελλάδας και τη Μακεδονία, περιμένουμε την Παρασκευή 25 Μαΐου 2012.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 26 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 15 έως 27 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, από 16 έως 26 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 16 έως 23 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι νοτίων διευθύνσεων άνεμοι θα πνέουν στο
Αιγαίο, με εξαίρεση το Νότιο Αιγαίο όπου θα πνέουν δυτικοί μέτριοι και τοπικά ισχυροί. Ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι νοτίων διευθύνσεων άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις οι οποίες το μεσημέρι κατά τόπους θα αυξηθούν και υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν τοπικές βροχές στα βόρεια ορεινά, περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 26 με 27 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι, αλλά το μεσημέρι θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς με την ίδια ένταση.

Παροδικές νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν βροχές και πιθανόν πρόσκαιρη καταιγίδα το απόγευμα, περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 26 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι και από το απόγευμα νοτιοανατολικοί με την ίδια ένταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: