www.kryfokamari.blogspot.com

Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Ο καιρός στις 24.05.2012


΄Αστατο καιρό στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας με νεφώσεις παροδικά αυξημένες, βροχές και τοπικές καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές στα κεντρικά ηπειρωτικά, την Πελοπόννησο και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου περιμένουμε την Πέμπτη 24 Μαΐου 2012. Παράλληλα, η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 23 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 14 έως 22 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 13 έως 23 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 18 έως 22 βαθμούς στις Κυκλάδες και έως 27 βαθμούς στην Κρήτη και από 18 έως 24 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού
Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Βόρειο Αιγαίο από νότιες διευθύνσεις ασθενείς και τις πρωινές ώρες στα ανατολικά μέτριοι 4-5 μποφόρ, ενώ στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο από δυτικές-νοτιοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και στα νοτιοδυτικά έως σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και στο Βόρειο Ιόνιο έως ισχυροί 6 μποφόρ.

Νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες, με βροχές και μετά το μεσημέρι τοπικές καταιγίδες περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ, οι οποίοι βαθμιαία στα ανατολικά θα εξασθενήσουν, ενώ στο Σαρωνικό θα στραφούν σε βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση.

Νεφώσεις με βροχές και πιθανότητα τοπικής καταιγίδας τις μεσημεριανές κι απογευματινές ώρες περιμένουμε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 23 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν αρχικά από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ, οι οποίοι βαθμιαία θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς με την ίδια ένταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: