www.kryfokamari.blogspot.com

Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Ο καιρός στις 16.05.2012


Τοπικές βροχές ή καταιγίδες στα ανατολικά τμήματα του Αιγαίου με σταδιακή βελτίωση μετά το μεσημέρι και στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν δίνοντας πρόσκαιρες καταιγίδες κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια ορεινά, περιμένουμε την Τετάρτη 16 Μαΐου 2012.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 24 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 12 έως 26 στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, από 12 έως 24 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 16 έως 24 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Ασθενείς μέχρι μέτριοι νοτιοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο, αλλά μετά το μεσημέρι θα στραφούν σε νότιους και θα ενισχυθούν σε ισχυρούς. Στο υπόλοιπο Αιγαίο οι άνεμοι θα
πνέουν νοτιοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί, ενισχυόμενοι τοπικά σε σχεδόν θυελλώδεις. Σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι άνεμοι δυτικών διευθύνσεων θα επικρατήσουν στο Ιόνιο, ενώ το δυτικό ρεύμα στον Κορινθιακό θα πνέει με εντάσεις που θα φτάνουν τα 7 μποφόρ.

Καλό καιρό με πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις στα βόρεια, περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 25 βαθμούς. Σχεδόν μέτριοι και κατά περιόδους μέτριοι άνεμοι δυτικών διευθύνσεων θα πνέουν στο Σαρωνικό και στο Νότιο Ευβοϊκό.

Λίγες νεφώσεις που τις θερμές ώρες της ημέρας θα πυκνώσουν με μικρή πιθανότητα πρόσκαιρης καταιγίδας στα ορεινά, περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 23 βαθμούς. Σχεδόν μέτριοι και πρόσκαιρα μέτριοι νότιοι άνεμοι θα πνέουν στο Θερμαϊκό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: