www.kryfokamari.blogspot.com

Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Συνελήφθησαν «μαϊμού» οδοντίατροι


Τη σύλληψη δύο Γεωργιανών που εμφανίζονταν ως οδοντίατροι και παρείχαν μάλιστα υπηρεσίες χωρίς να έχουν πτυχίο ιατρικής, ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ..

Οι δύο «οδοντίατροι» συνελήφθησαν την Τετάρτη από την Οικονομική Αστυνομία σε χώρο που λειτουργούσε παράνομο οδοντιατρείο. Η δικογραφία που σχηματίσθηκε περιλαμβάνει και φορολογικές παραβάσεις.

 Ο αστυνομικός έλεγχος, του Τμήματος Κοινωνικής και Ασφαλιστικής Προστασίας της Οικονομικής Αστυνομίας, έγινε ύστερα από ύστερα από ανώνυμη
καταγγελία στην τηλεφωνική γραμμή 11012.

 Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., πρόκειται για μία 34χρονη και έναν 27χρονο οι οποίοι αναμένετο να οδηγηθούν σήμερα στον Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Παράλληλα ενημερώθηκαν η αρμόδια Δ.Ο.Υ, η Περιφέρεια Αττικής και ο Οδοντιατρικός Σύλλογος, ως προς την κίνηση της διοικητικής διαδικασίας για την επιβολή των σχετικών φόρων και προστίμων.

 Από την Αστυνομία υπενθυμίζεται επίσης ότι στο τηλεφωνικό κέντρο της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, λειτουργεί όλο το 24ωρο η ειδική τηλεφωνική γραμμή καταγγελιών 11012, όπου μπορούν να επικοινωνούν οι πολίτες για κάθε παρόμοια περίπτωση.

 Επιπλέον, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν και μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (e - mail) στη διεύθυνση 11012@hellenicpolice.gr .

Δεν υπάρχουν σχόλια: