www.kryfokamari.blogspot.com

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Ο καιρός στις 27.04.2012


Στη Μακεδονία και τη Θράκη λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν βροχές και αργότερα τοπικές καταιγίδες περιμένουμε την Παρασκευή 27 Απριλίου 2012. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπεται ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις που από τις μεσημεριανές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές στη Θεσσαλία, μετά το απόγευμα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 26 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 12 έως 27 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 9 έως 28 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 14 έως 25 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη και από 17 έως 25 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού
Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 4-5 μποφόρ και μετά το μεσημέρι στο Κεντρικό και Ανατολικό Αιγαίο τοπικά ισχυροί 6 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ και στο Βόρειο Ιόνιο μέτριοι 5 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 27 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως 3 μποφόρ και στα ανατολικά σχεδόν μέτριοι έως 4 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις που τις απογευματινές ώρες θα πυκνώσουν περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 25 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς, όπου τις μεσημεριανές ώρες θα στραφούν πρόσκαιρα σε νοτιοανατολικούς σχεδόν μέτριους 4 μποφόρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: