www.kryfokamari.blogspot.com

Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Ο καιρός στις 02.04.2012


Παροδικές νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα με τοπικές βροχές στη Χαλκιδική, την Εύβοια, την Ανατολική Στερεά, την Ανατολική Πελοπόννησο και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, περιμένουμε τη Δευτέρα 2 Απριλίου 2012. Τα φαινόμενα βαθμιαία θα σταματήσουν και ο καιρός θα βελτιωθεί.
Η θερμοκρασία σε πρόσκαιρη πτώση θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 4 έως 16 βαθμούς, στη Δυτική Ελλάδα από 9 έως 22 βαθμούς, στην Κεντρική Ελλάδα από 8 έως 15 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 9 έως 19 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη από 9 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι και τοπικά ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις βόρειων διευθύνσεων άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο, σταδιακά όμως θα εξασθενήσουν. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από
νότιες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι.

Αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές νωρίς το πρωί στα βόρεια και ανατολικά του νομού και γρήγορη βελτίωση, περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 19 βαθμούς. Μέτριοι βόρειοι άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό, περισσότερο ενισχυμένοι σε ισχυρούς στο Νότιο Ευβοϊκό, αλλά βαθμιαία θα εξασθενήσουν.

Αυξημένες νεφώσεις το πρωί με γρήγορη βελτίωση, περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία σε πτώση θα φτάσει τους 14 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς και το μεσημέρι νότιοι – νοτιοανατολικοί έως μέτριοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: