www.kryfokamari.blogspot.com

Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Ο καιρός την 01.04.2012 - Καλό μήνα!


Παροδικές νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα οι οποίες από το μεσημέρι και μετά στην Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και το Βορειοανατολικό Αιγαίο θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν βροχές και τοπικά καταιγίδες, περιμένουμε την Κυριακή 1 Απριλίου 2012.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 4 έως 21 βαθμούς, στη Δυτική Ελλάδα από 9 έως 21 βαθμούς, στην Κεντρική Ελλάδα από 8 έως 24 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 10 έως 24 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Μέτριοι έως ισχυροί νοτίων διευθύνσεων άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο στρεφόμενοι το βράδυ στο Βόρειο Αιγαίο σε βορειοανατολικούς σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες
διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 19 με 21 βαθμούς. Ασθενείς έως μέτριοι νοτιάδες θα πνέουν στο Σαρωνικό και το Νότιο Ευβοϊκό.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις οι οποίες το βράδυ θα πυκνώσουν και ενδέχεται να σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές, περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 21 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς και από το απόγευμα βόρειοι ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: