www.kryfokamari.blogspot.com

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Έλεγχος χρήσης για τους πελάτες της Vodafone


Την υπηρεσία Vodafone Έλεγχος Χρήσης παρέχει η Vodafone σε όλους τους συνδρομητές της, συμβολαίου και καρτοκινητής, ιδιώτες και επαγγελματίες.

Η συγκεκριμένη υπηρεσία δίνει τη δυνατότητα στους συνδρομητές της εταιρείας να βλέπουν ξεκάθαρα τη χρήση του προγράμματός τους, μέσα από τις μπάρες υπολειπόμενης χρήσης. Η νέα υπηρεσία είναι πλέον διαθέσιμη σε όλους, ανά πάσα στιγμή, όπου κι αν βρίσκονται, είτε μέσα από το Smartphone τους κατεβάζοντας την πρωτοποριακή εφαρμογή My Vodafone, είτε στον υπολογιστή ή το tablet τους από το My account στο vodafone.gr.

«H νέα πρωτοποριακή εφαρμογή My Vodafone, εκτός από τον Έλεγχο Χρήσης
παρέχει με μοντέρνο και ξεκάθαρο τρόπο στο Smartphone των συνδρομητών, όλες τις πληροφορίες του λογαριασμού τους. Επιπλέον, η εφαρμογή διαθέτει Store Locator και δίνει τη δυνατότητα εύρεσης του πλησιέστερου καταστήματος από το σημείο στο οποίο βρίσκεται ο συνδρομητής. Επίσης, παρέχει πρόσβαση στο πρόγραμμα Vodafone 1+1, από όπου μπορούν να ενημερωθούν για τις προσφορές, και εκπτώσεις αλλά και χρήσιμα τηλέφωνα», σημειώνει η Vodafone σε ανακοίνωσή της.

 H δωρεάν εφαρμογή My Vodafone είναι διαθέσιμη μέσα από το Android Market (πλέον Google Play) για Android, μέσα από το AppStore για IOS αλλά και μέσα από το Vodafone AppSelect.

Δεν υπάρχουν σχόλια: