www.kryfokamari.blogspot.com

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Εκτός λειτουργίας για δύο ημέρες το ΤΑΧΙS λόγω αναβάθμισης


Στην διακοπή όλων των ηλεκτρονικών υπηρεσιών προχωρά η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων από 23/03/2012 και ώρα 15:30 έως 25/03/2012 και ώρα 17:00 προκειμένου να γίνουν απαραίτητες εργασίες αναβάθμισης των συστημάτων.

Σε ανακοίνωση της η ΓΓΠΣ, αναφέρεται ότι η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων, στην προσπάθεια αναβάθμισης της επιχειρησιακής ικανότητας των ηλεκτρονικών υπηρεσιών που προσφέρει, αντικαθιστά το σύνολο των κεντρικών υποδομών της με νέα σύγχρονα συστήματα, στα πλαίσια του έργου «Data Center» που
υλοποιεί. Η εγκατάσταση των νέων υποδομών θα διαρκέσει περίπου τέσσερις μήνες και η μετάπτωση της υφιστάμενης επιχειρησιακής λειτουργίας θα γίνει σταδιακά.


Η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων, αναφέρε στην ίδια ανακοίνωση ότι θα κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε οι διαδικασίες αναβάθμισης να μην επηρεάζουν τη λειτουργία των ηλεκτρονικών υπηρεσιών της. Αυτό ίσως δεν θα είναι εφικτό σε κάθε περίπτωση, ωστόσο, όταν θα υπάρχει προγραμματισμένη διακοπή λειτουργίας, θα λαμβάνεται μέριμνα ώστε αυτή να μη γίνεται σε ώρες αιχμής και να υπάρχει έγκαιρη ειδοποίηση.

Για τους παραπάνω λόγους όλες οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες της ΓΓΠΣ δεν θα είναι διαθέσιμες από την Παρασκευή 23/03/2012 και ώρα 15.30 μέχρι και την Κυριακή 25/03/2012 και ώρα 17.00.

Με νεώτερες ανακοινώσεις οι φορολογούμενοι θα ενημερωθούν εγκαίρως για τις επικείμενες ημέρες και ώρες διακοπών των ηλεκτρονικών υπηρεσιών

Δεν υπάρχουν σχόλια: