www.kryfokamari.blogspot.com

Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Αντιπαράθεση Γ. Μιχελάκη - Δ. Στρατούλη για τις παρελάσεις

Aντιπαράθεση για τις παρελάσεις σημειώθηκε το πρωί μεταξύ του εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ, Γιάννη Μιχελάκη, και του μέλους της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΝ Δημήτρη Στρατούλη.

«Καλείτε τους πολίτες να κάνουν διαδηλώσεις στις παρελάσεις;» ρώτησε ο κ. Μιχελάκης τον κ. Στρατούλη, στην πρωινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1.

«Σε καλέσματα κοινωνικά και συλλογικά, καλούμε τον κόσμο μας να συμμετάσχει» απάντησε ο κ.
Στρατούλης και πρόσθεσε ότι «ο κόσμος θα κατέβει να διαδηλώσει έτσι κι αλλιώς. Εμείς, όπου διαδηλώνει κόσμος είμαστε εκεί».

Σημείωσε ωστόσο ότι «οι προπηλακισμοί δεν είναι σωστοί».

«Καλά κάνει και διαδηλώνει ο κόσμος, γιατί αυτή τη στιγμή υφίσταται μια μεγάλη αδικία» επισήμανε ο κ. Μιχελάκης και επέμεινε στο ερώτημά του αν ο ΣΥΡΙΖΑ καλύπτει πολιτικά αυτούς που αμαυρώνουν τις εκδηλώσεις.

«Γιατί δε λέτε ευθέως εμείς διαφωνούμε με τις παρελάσεις, δεν τις θέλουμε, δεν τις πιστεύουμε;» συνέχισε ο εκπρόσωπος της ΝΔ. «Τον κόσμο δεν τον κατεβάζουμε εμείς. Εσείς με το ΠΑΣΟΚ τον κατεβάζετε με τις πολιτικές που ακολουθείτε» ανταπάντησε ο κ. Στρατούλης.

«Είστε κήρυκες της καταστροφής και της δραχμής και δεν καταλαβαίνω γιατί έχετε ιδεολογική ασυλία», αντέτεινε ο εκπρόσωπος της ΝΔ.

 Από την πλευρά του ο κ. Στρατούλης κατηγόρησε τη ΝΔ ότι «έχει συμφωνήσει να συγκυβερνήσει με το ΠΑΣΟΚ για να ληφθούν μέτρα 11 δισ. ευρώ τον Ιούνιο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: