www.kryfokamari.blogspot.com

Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Πολιτικό κόμμα ιδρύει ο Χάρης Καστανίδης


Την ίδρυση πολιτικού κόμματος με τη συμμετοχή και διαγραφέντων από την ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, προανήγγειλε μέσω του Βήμα FM ο Χάρης Καστανίδης. Oπως είπε, οι σχετικές ανακοινώσεις θα γίνουν σε λίγες ημέρες, χωρίς ωστόσο να προσδιορίσει τον ακριβή χρόνο παρουσίασης του νέου κόμματος.

«Ήδη έχει ξεκινήσει μία συνεννόηση και μία συζήτηση μεταξύ των βουλευτών οι οποίοι διεγράφησαν ώστε να συντονίσουμε τις κοινοβουλευτικές μας και πολιτικές δραστηριότητες» δήλωσε ο κ. Καστανίδης, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν και νυν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ. Ξεκαθάρισε ωστόσο πως δεν γίνονται συζητήσεις με διαγραφέντες άλλων κομμάτων.

«Δεν είναι δυνατόν να συμφωνήσω με μία γραμμή την οποία υποστηρίζει ένα μικρό ιδεολογικό μόρφωμα στο
ΠΑΣΟΚ, που έχει μεταλλαχθεί σε νεοφιλελεύθερο.

Εμείς ανήκουμε στον χώρο της κεντροαριστεράς, ανήκουμε στην ευρωπαϊκή παράδοση του δημοκρατικού σοσιαλισμού και θα υπερασπιστούμε τέτοιες απόψεις», τόνισε και απέρριψε κάθε ενδεχόμενο επιστροφής του στο Κίνημα.

«Δυστυχώς αυτή την ώρα το ΠΑΣΟΚ έχει σφραγιστεί από τη δωρεά της σφραγίδας του κ. Παπανδρέου και του κ. Βενιζέλου, που επέλεξαν να πάνε σε μία δεύτερη δανειακή σύμβαση, που δεν εξυπηρετεί τη συμφωνία της 26ης Οκτωβρίου» και περιλαμβάνει «τρομακτικούς όρους», παρατήρησε χαρακτηριστικά ο Χάρης Καστανίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: