www.kryfokamari.blogspot.com

Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Ο Μάκης Βορίδης απειλεί τον Καρατζαφέρη με μήνυση

Με προσφυγή στη δικαιοσύνη απειλεί εμμέσως πλην σαφώς ο υπουργός Μεταφορών, Μάκης Βορίδης, τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ, Γιώργο Καρατζαφέρη, στην περίπτωση που συνεχίσει να αφήνει αιχμές για σχέσεις του με μεγαλοεργολάβους και εφοπλιστές.


Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα», ο κ. Βορίδης δήλωσε: 

«Εάν έχει να πει κάποιος κάτι συγκεκριμένο να το πει. Όχι κουβέντες έτσι στον αέρα, διότι εν συνεχεία ο καθένας φέρει και το βάρος των λεγομένων του και οι συνέπειες από ένα σημείο και μετά
είναι σαφείς και συγκεκριμένες».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε ότι «αν θέλει κάποιος να πει κάτι ας το πει. Όχι κουβέντες στον αέρα, όχι αοριστίες, όχι γενικότητες όχι υπαινιγμοί, όχι λάσπη στον ανεμιστήρα. Τώρα ως προς τα υπόλοιπα, ο Γ. Καρατζαφέρης αντιλαμβάνομαι πως έχει μια πικρία», ενώ τόνισε ότι αυτό το επίπεδο αντιπαράθεσης δεν τον αφορά.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Καρατζαφέρης δήλωσε στο περιοδικό Crash αναφερόμενος στους Βορίδη και Γεωργιάδη και την προσχώρησή τους στη ΝΔ: «Ήταν τυχερά και τα δύο παιδιά. Γιατί ο μεν ένας πήγε στους εφοπλιστές και ο άλλος πήγε στους μεγαλοεργολάβους. Και νομίζω ότι τους δινόταν μια ευκαιρία να κάνουν πολύ καλές δημόσιες σχέσεις κλπ».



Δεν υπάρχουν σχόλια: