www.kryfokamari.blogspot.com

Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Γ. Καρατζαφέρης: Παράρτημα Σαμαρά οι «Ανεξάρτητοι ΄Ελληνες»


«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είναι παράρτημα του Αντώνη Σαμαρά για να δημιουργήσει κατάλληλες συνθήκες για το κόμμα του», υποστήριξε ο Γιώργος Καρατζαφέρης σε δηλώσεις του στον Real FΜ.

«Το ακούω όλο και συχνότερα από έμπειρους αναλυτές. Στην αρχή έλεγα ότι όλο αυτό είναι πολύ τραβηγμένο, αλλά, ορισμένα στοιχεία», εκτίμησε, «μπορούν να συνδεθούν με αυτή την άποψη».

«Θα το εύρισκα πάρα πολύ έξυπνο, με αυτήν την κίνηση, να οδηγήσει πολλές αντιμνημονιακές ψήφους στο άρμα της ΝΔ την επομένη των εκλογών», πρόσθεσε ο κ. Καρατζαφέρης αναφερόμενος στα σενάρια περί δημιουργίας ενός αντι-μνημονιακού αναχώματος στα δεξιά της ΝΔ από το κόμμα του κ. Καμμένου,
επικαλούμενος μάλιστα και τις δηλώσεις του κ. Χρήστου Ζώη χθες στον ίδιο ραδιοσταθμό για την επομένη των εκλογών και το ενδεχόμενο συνεργασίας με τη ΝΔ.

 Αμεση ήταν η αντίδραση από τους «Ανεξάρτητους Έλληνες». «Λυπούμαστε για τη δήλωση του Γιώργου Καρατζαφέρη», αναφέρει η ανακοίνωση - απάντηση από το κόμμα του Πάνου Καμμένου, στην οποία υπογραμμίζεται με νόημα ότι «τα παραρτήματα είναι εκείνα που ψήφισαν τα μνημόνια και την εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας, συγκυβερνούν με τους δοσίλογους και αφήνουν ανοικτά παράθυρα για το μέλλον».

 «Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είμαστε ξεκάθαροι. Δε συνεργαστήκαμε, δε συνεργαζόμαστε, δε θα συνεργαστούμε με αυτούς που προσκυνούν στη Νέα Τάξη Πραγμάτων», καταλήγει η ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: