www.kryfokamari.blogspot.com

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Καταζητούμενος ο πρωταγωνιστής του επεισοδίου στο Μοσχάτο



Καταζητούμενος και παλιός γνώριμος της αστυνομίας είναι ο άνδρας που απειλούσε ότι θα ανατιναχτεί στα γραφεία γνωστής αλυσίδας παιχνιδιών στο Μοσχάτο. Όπως διαπιστώθηκε, υπήρξε στενός συνεργάτης των αδελφών Παλαιοκώστα και είναι γνωστός με το όνομα Κώστας Σαμαράς-Ζαρανίκας.

Το τελευταίο διάστημα ήταν ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και ήταν υποχρεωμένος να παρουσιάζεται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του δύο φορές τον μήνα, χωρίς ωστόσο να τηρήσει τους όρους αυτούς. Επίσης, είχε
καταδικαστεί με βούλευμα να εκτίσει επιπλέον ποινή στις φυλακές Τρικάλων, όπου όμως δεν παρουσιάστηκε ποτέ.

 Ο συλληφθείς εντοπίστηκε λίγα λεπτά πριν τις 10 στην οδό Λευκάδος στο Μοσχάτο, δίπλα στα γραφεία γνωστής αλυσίδας παιχνιδιών. Περίοικοι τον είχαν δει να κοιμάται μέσα σε ΙΧ και αμέσως κάλεσαν την αστυνομία.

 Ανδρες της ομάδας ΔΙ.Α.Σ. έσπευσαν στην περιοχή και πλησίασαν το όχημα για έλεγχο. Μόλις εκείνος είδε τους αστυνομικούς, βγήκε από το αυτοκίνητο και εισέβαλε στο κτήριο των γραφείων της γνωστής αλυσίδας.

Για μερικά λεπτά οι αστυνομικοί έχασαν τα ίχνη του, τελικά όμως εντοπίστηκε στο πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου. Τότε -κι ενώ είχε περάσει γύρω από το σώμα του κάποια αντικείμενα που έμοιαζαν με εκρηκτικό μηχανισμό- ο ύποπτος άρχισε να απειλεί πως θα ανατιναχτεί, κρατώντας μάλιστα στα χέρια του ένα μπουτόν. Γρήγορα όμως οι αστυνομικοί αντιλήφθηκαν ότι δεν πρόκειται για εκρηκτικά και τον συνέλαβαν, διαπιστώνοντας ότι είχε πάνω του μόνο δύο κεριά και ένα πυροτέχνημα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: