www.kryfokamari.blogspot.com

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Καρατζαφέρης:«Έσχατο σημείο άμυνας» η ναρκοθέτηση των συνόρων


Έσχατο σημείο άμυνας χαρακτήρισε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης τη ναρκοθέτηση των συνόρων με στόχο τον περιορισμό της παράνομης εισόδου λαθρομεταναστών.

«Εκεί οδηγούνται τα πράγματα, κανείς δεν το επιθυμεί, απαγορεύεται και από τον ΟΗΕ, αλλά είναι το έσχατο σημείο άμυνας», είπε ο κ. Καρατζαφέρης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

«Κανείς δεν τους θέλει, όλη η Ελλάδα επαναστατεί», πρόσθεσε για το θέμα των κέντρων υποδοχής λαθρομεταναστών, «και κανείς δεν
κάνει κάτι, κάπως πρέπει να ασφαλίσουμε τα σύνορα».

Σχολιάζοντας τη δημιουργία των κέντρων υποδοχής, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ μίλησε για σπασμωδικές κινήσεις που γίνονται κάθε φορά παραμονές των εκλογών και τόνισε: «Μία είναι η λύση: να αποφασίσουμε να απαλλάξουμε τη χώρα από την παρουσία τους με κάθε νόμιμο μέτρο».

Άλλωστε, όπως σημείωσε, πολλοί θέλουν να φύγουν για άλλες χώρες της Ευρώπης και εγκλωβίζονται εδώ «λόγω της συνθήκης Δουβλίνο ΙΙ που κάποιοι ανοήτως υπέγραψαν».

«Τα στρατόπεδα δεν είναι λύση, πρέπει να βρεθεί μία λύση πιο ριζοσπαστική», επισήμανε και πρότεινε να σφραγιστούν ταξιδιωτικά έγγραφα 50.000 λαθρομεταναστών και εκείνοι να σταλούν στην Ευρώπη, «έτσι θα αναγκαστεί να αναλάβει τις ευθύνες της», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: