www.kryfokamari.blogspot.com

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Γ. Καρατζαφέρης: Ανοίγει και κλείνει η ημερομηνία των εκλογών

Η ημερομηνία των εκλογών ανοίγει και κλείνει και η ρευστότητα παρατείνεται, σχολίασε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. με αφορμή τη συνεχιζόμενη εκκρεμότητα με το χρόνο των εκλογών. Την ίδια ώρα, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αρκέστηκε να πει ότι η ανακοίνωση της ημερομηνίας θα γίνει σύντομα.


«Από 19 Φεβρουαρίου πήγαμε στο Μάρτιο. Από το Μάρτιο πήγαμε 8 Απριλίου. Από τις 8 Απριλίου πήγαμε 29, και από τις 29 Απριλίου πήγαμε 6 Μαΐου. Δεν μπορούν να βρουν ημερομηνία εκλογών. Η ρευστότητα
όμως, βλάπτει σοβαρά τη χώρα», σημείωσε ο κ. Καρατζαφέρης.

 Στο ΛΑ.Ο.Σ. ο Σπ. Χαρατζάρας

 Σήμερα εξάλλου, ο κ. Καρατζαφέρης ανακοίνωσε την προσχώρηση του Σπύρου Χατζάρα στις τάξεις του ΛΑ.Ο.Σ. «Οι εκλογές του Μαΐου, πιστεύω ότι είναι οι ποιο σημαντικές από τη μεταπολίτευση», δήλωσε καλωσορίζοντας τον κ. Χατζάρα στα ψηφοδέλτια του κόμματος.

 «Η Τρίτη Ελληνική Δημοκρατία γεννήθηκε με την προδοσία στην Κύπρο και πέθανε με την προδοσία του δεύτερου Μνημονίου», τόνισε από την πλευρά του ο κ. Χατζάρας και κατηγόρησε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ότι πρόδωσαν τον ελληνικό λαό. Τώρα, διεμήνυσε, «είναι η ώρα της συστράτευσης με το Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό, της εθνικής πατριωτικής ενότητας. Της πανστρατιάς των πατριωτικών δυνάμεων. Στο χαράκωμα της μάχης έχει θέση για όλους. Και εδώ καταθέτω τη μικρή, προσωπική μου συμβολή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: