www.kryfokamari.blogspot.com

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Παραιτείται από το ΥΠΟΙΚ ο Ευ. Βενιζέλος μόλις εκλεγεί πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ


Την αποχώρησή του από το υπουργείο Οικονομικών μόλις αναλάβει την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ προαναγγέλλει ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος σε συνέντευξή του απόψε σε εκπομπή του Alpha, μικρό τμήμα της οποίας μεταδόθηκε από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, εν όψει της εκλογικής διαδιακασίας για την ανάδειξη νέου προέδρου στο ΠΑΣΟΚ την Κυριακή 18 του μηνός, ο κ. Βενιζέλος σημειώνει: «Μόλις κλείσει ο κύκλος των εσωκομματικών
διαδικασιών στο ΠΑΣΟΚ, έχω την υποχρέωση να οδηγήσω το κόμμα στις εκλογές με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Νομίζω δε, ότι η παρουσία μου στο Υπουργείο Οικονομικών, τα έφερε η τύχη έτσι και κυρίως τα έφερε η επιθυμία του ελληνικού λαού να επωμιστεί θυσίες, ή η ανοχή του, ή η συμπαράστασή του, η αγωνία του, έτσι ώστε να κλείσει ο κύκλος αυτός με ένα πολύ σημαντικό γεγονός, με την αλλαγή των όρων του δημοσίου χρέους, με την ελάφρυνση των νέων γενιών από ένα τεράστιο βάρος».

 Στην επισήμανση της δημοσιογράφου, ότι αυτό σημαίνει την παραίτησή του από το υπουργείου την Κυριακή ή Δευτέρα, πρόσθεσε: «Δεν μπορώ να συνεχίσω να παίζω ένα διπλό ρόλο. Εφόσον αναλάβω και μόλις αναλάβω τα καθήκοντα του αρχηγού του μεγαλύτερου κόμματος αυτής της Βουλής, πρέπει να αφοσιωθώ στα καθήκοντα αυτά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: