www.kryfokamari.blogspot.com

Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Νέος γραμματέας της Κ.Ε. του ΛΑΟΣ ο Αστ. Ροντούλης


Νέος γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΛΑΟΣ, στη θέση του διαγραφέντα Αδωνι Γεωργιάδη, εξελέγη ομόφωνα ο βουλευτής Λάρισας και πρώην υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Αστέριος Ροντούλης, κατά τη σημερινή συνεδρίαση του οργάνου.

Σημειώνεται ότι για τη θέση του γραμμάτια δεν υπήρξε άλλη υποψηφιότητα και ως εκ τούτου δεν στήθηκαν κάλπες, όπως προβλέπονταν αρχικά.

Στη διάρκεια της εισήγησής του προς τα μέλη της Κ.Ε. ο πρόεδρος του κόμματος, Γ. Καρατζαφέρης επέκρινε τους Ευρωπαίους ηγέτες και ιδίως την Ανγκελα Μέρκελ για την πολιτική τους απέναντι στη χώρα μας, ενώ χαρακτήρισε «αδύναμη και κατώτερη των περιστάσεων» την κυβέρνηση.

Παράλληλα, επιτέθηκε στους κ.κ. Βορίδη και Γεωργιάδη που προσχώρησαν στη ΝΔ, κάνοντας λόγο για «Ιούδες, Εφιαλτες και Βρούτους», ενώ έστρεψε τα πυρά του και στον πρόεδρο της Νέας
Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά, κατηγορώντας τον για «αλλεπάλληλες αλλαγές στις θέσεις και τις δεσμεύσεις του».

Ο κ. Καρατζαφέρης επανέλαβε ότι «απέναντι στο ψευτοδίλημα νεοφιλελευθερισμός ή κομμουνισμός, ο ΛΑΟΣ καταθέτει τη δική του πρόταση που στηρίζεται στις αρχές του πατριωτικού παρεμβατισμού, που αποτελεί τη βάση της ιδεολογίας του κόμματος».

Εξέφρασε ακόμη έντονες επιφυλάξεις ως προς το χρόνο διεξαγωγής των εκλογών, καθώς, όπως τόνισε χαρακτηριστικά, «δεν είμαι σίγουρος αν αυτός που ζητά εκλογές το εννοεί πραγματικά». Ωστόσο έθεσε σε εκλογική ετοιμότητα τον κομματικό μηχανισμό και επανέλαβε την πρόταση για την αντιμετώπιση της κρίσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: