www.kryfokamari.blogspot.com

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Η «μεγάλη ζωή» του Παπανδρέου με εισόδημα μόνο 52.000 ευρώ

Aπορίες και ερωτήματα προκαλεί, σύμφωνα με κυριακάτικο δημοσίευμα, ο τρόπος ζωής του Νίκου Παπανδρέου, αδελφού του πρώην πρωθυπουργού.


Όπως αναφέρεται, είναι απορίας άξιο, πώς ενώ δηλώνει ετήσιο οικογενειακό εισόδημα, της τάξεως των 52.000 ευρώ, μπορεί να εξυπηρετήσει ένα υψηλό επίπεδο ζωής, που περιλαμβάνει τεράστιο σπίτι στα βόρεια προάστια, ιδιωτικά σχολεία των παιδιών,
πολυτελή αυτοκίνητα, οικιακές βοηθούς και πανάκριβα ταξίδια.

Σύμφωνα με στοιχεία, που αναφέρει ότι διαθέτει η Realnews, το δηλωθέν εισόδημα του Ν. Παπανδρέου το 2011, (για τα εισοδήματα του προηγούμενου έτους), ανερχόταν σε ποσό άνω των 29.500 ευρώ (από ελευθέρια επαγγέλματα), ενώ περίπου 21.500 ευρώ είχε δηλώσει η σύζυγός του από μισθωτές υπηρεσίες.

Το συνολικό οικογενειακό εισόδημα των 52.000 ευρώ το χρόνο, σύμφωνα με το δημοσίευμα, από το οποίο είχε επιστροφές φόρου περίπου 10.000 ευρώ, δεν επαρκεί ούτε για το ετήσιο ενοίκιο του σπιτιού στην Εκάλη.

Την ίδια ώρα, πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, αναφέρουν ότι όταν ο Γ. Παπανδρέου ήταν ένοικος του Μεγάρου Μαξίμου, είχε παραλάβει ογκώδη φάκελλο για τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του αδελφού του.

Μετά την πτώση Παπανδρέου το θέμα φαίνεται να επανήλθε και από στελέχη του ΠΑΣΟΚ, ενώ κύκλοι προσκείμενοι στον Αντώνη Σαμαρά, εκτιμούν ότι το ζήτημα θα έχει συνέχεια.



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μάλιστα, πολύ ωραία!!...

Συγγνώμη αυτό το παραμυθάκι που λέγεται "πόθεν έσχες", δεν ισχύει άραγε γιά τα μέλη της οικογενείας Παπανδρέου;; (προφανώς γιά πολλούς "κυρίους" δεν ισχύει, αλλά λέμε τώρα).

Συμπέρασμα: Και σύ λαέ μαλακισμένε, μή ξεχνάς ΝΔ, Αριστερά και ΠΑΣΟΚ...

Άντε και καλή λευτεριά..

Αγαμέμνων Πρίαμος