www.kryfokamari.blogspot.com

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Ο καιρός στις 16.03.2012


Λίγες νεφώσεις, αυξημένες στα ανατολικά και νότια, με πιθανότητα τοπικών βροχοπτώσεων σε Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια και βόρεια Κρήτη περιμένουμε την Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012.

Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή πτώση στα ανατολικά και θα κυμανθεί από -1 έως 16 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 6 έως 15 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 6 έως 18 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 9 έως 13 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 6 έως 13 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Βόρειο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ, όπου βαθμιαία θα στραφούν σε νότιους-νοτιοδυτικούς και θα εξασθενήσουν, ενώ στο υπόλοιπο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ, ενώ στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις 7-8 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 4-5 μποφόρ, οι οποίοι βαθμιαία θα στραφούν σε νότιους-νοτιοδυτικούς και θα εξασθενήσουν.

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με πιθανότητα τοπικών βροχοπτώσεων στα βόρεια του νομού τις πρωινές ώρες περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Μεγαλύτερα διαστήματα ηλιοφάνειας αναμένονται μετά το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 15 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 4-5 μποφόρ, όπου μετά το μεσημέρι βαθμιαία θα εξασθενήσουν και στο Σαρωνικό θα στραφούν σε νότιους ασθενείς.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 15 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 4-5 μποφόρ, όπου μετά το μεσημέρι βαθμιαία θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς με την ίδια ένταση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: