www.kryfokamari.blogspot.com

Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Ο καιρός στις 06.03.2012


Βροχερό καιρό σε αρκετές περιοχές της χώρας με σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά, στα νότια και στο Ανατολικό Αιγαίο καθώς και παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινότερα τμήματα, περιμένουμε την Τρίτη 6 Μαρτίου 2012. Μέχρι το βράδυ τα φαινόμενα στο Αιγαίο θα εξασθενήσουν σημαντικά, ενώ τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από -5 έως 11 βαθμούς, στη Δυτική Ελλάδα από 7 έως 18, στην Κεντρική Ελλάδα από 5 έως 12 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 7 έως 16 και στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη από 7 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Μέτριοι άνεμοι βορείων διευθύνσεων θα πνέουν στο Αιγαίο, περισσότερο ενισχυμένοι το πρωί στα βόρεια σε ισχυρούς. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι.

Νεφώσεις με πιθανότητα για λίγες πρόσκαιρες βροχές περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 15 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Σαρωνικό και Νότιο Ευβοϊκό θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί ασθενείς έως μέτριοι.

Νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής και περιορισμένη τοπικά ορατότητα τις πρωινές ώρες, περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 10 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νότιες κυρίως διευθύνσεις ασθενείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: