www.kryfokamari.blogspot.com

Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Ο καιρός στις 03.03.2012


Βελτιωμένο καιρό σε ολόκληρη τη χώρα με λίγες νεφώσεις και νέα άνοδο της θερμοκρασίας, περιμένουμε το Σάββατο 3 Μαρτίου 2012.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από -1 έως 16 βαθμούς, στη Δυτική Ελλάδα από 2 έως 20 βαθμούς, στην Κεντρική Ελλάδα από 2 έως 17 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 4 έως 18 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη από 6 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Ασθενείς έως μέτριοι δυτικοί – βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο, περισσότερο ενισχυμένοι σε ισχυρούς έως σχεδόν θυελλώδεις στα νότια και βορειοδυτικά τμήματα. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

Ηλιοφάνεια, περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 18 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Σαρωνικό και Νότιο Ευβοϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς και το πρωί τοπικά μέτριοι.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 15 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: