www.kryfokamari.blogspot.com

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Ανδρέας Λοβέρδος: Αλλαγή ηγεσίας αμέσως μετά το Εurogroup


Επιτάχυνση των διαδικασιών για την αλλαγή ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ ζήτησε ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος σε ραδιοφωνική του συνέντευξη.

Μετά τη συνεδρίαση του Eurogroup, ο Γιώργος Παπανδρέου πρέπει να δρομολογήσει τις διαδικασίες για την αλλαγή ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ, να συγκαλέσει το Πολιτικό Συμβούλιο και να αναπροσαρμόσει τις ημερομηνίες που έχει προσδιορίσει, υποστήριξε ο κ. Λοβέρδος μιλώντας στον Real FΜ, επισημαίνοντας ότι μετά τις χθεσινές διαγραφές και τη δική του προ ημερών κίνηση υπάρχει
μόνο ένας υποψήφιος.

Κληθείς να σχολιάσει τις διαγραφές των συναδέλφων του, σημείωσε ότι ήταν από αυτούς που είπε στον Γ. Παπανδρέου να ξεκαθαρίσει με ποιο τρόπο θα κατέβει η ΚΟ του ΠΑΣΟΚ στην ψηφοφορία.

Απαντώντας εξάλλου σε σχετική επισήμανση, ο υπουργός Υγείας χαρακτήρισε σημαντικό το γεγονός της διαγραφής 45 βουλευτών από τις κοινοβουλευτικές τους ομάδες, ωστόσο όπως υπογράμμισε, «πολύ σημαντικό είναι και το 199 και το 201», αναφερόμενος στους συναδέλφους του που είπαν «ναι» στο νέο μνημόνιο.

Μετά τη χθεσινή συνεδρίαση της Ολομέλειας, τόνισε ο Ανδρέας Λοβέρδος, τίποτα δεν θα είναι όπως ήταν πριν, ενώ για το χρόνο των εκλογών, εκτίμησε πως μια λογική ημερομηνία θα ήταν μέσα στον Απρίλιο.

«Ο Γιώργος Παπανδρέου διέγραψε τον εαυτό του», παρατήρησε από την πλευρά του ο Χάρης Καστανίδης μιλώντας στον ίδιο ραδιοσταθμό, διαμηνύοντας προς πάσα κατεύθυνση ότι σημασία έχει ποιος κουβαλά τη διανόηση και την ψυχή του ΠΑΣΟΚ και όχι οι τίτλοι.

Ερωτηθείς τέλος για το ενδεχόμενο διάλυσης - διάσπασης του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Καστανίδης δεν πήρε θέση και αρκέστηκε να πει πως το νέο πολιτικό φορέα θα τον ιδρύσει ο Γιώργος Παπανδρέου με τον Βαγγέλη Βενιζέλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: