www.kryfokamari.blogspot.com

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

«Καρφιά» βουλευτών του ΛΑΟΣ κατά Μ. Βορίδη-Αδ. Γεωργιάδη


Τα πυρά βουλευτών του ΛΑΟΣ δέχονται οι δυο πρώην βουλευτές του κόμματος Μάκης Βορίδης και Αδ. Γεωργιάδης μετά την ανακοίνωση της προσχώρησής τους στη Νέα Δημοκρατία.


«Δεν μπορώ να καταλάβω αυτές τις μεταμορφώσεις ολυμπιακών διαστάσεων», ανέφερε ο εκπρόσωπος του κόμματος Κ. Αϊβαλιώτης στο ραδιοφωνικό σταθμό «9». Χαρακτήρισε ανεξήγητο «πώς το ''όχι'' γίνεται ''ναι''» και είπε ότι όλοι οι βουλευτές είναι ευγνώμονες στον κ. Καρατζαφέρη γιατί εκείνος τους έβαλε στο ψηφοδέλτιο του ΛΑΟΣ, τους έκανε βουλευτές και ορισμένους υπουργούς. «Αν κάποιος θέλει να πάρει το champions league αχαριστίας, ας το πάρει», πρόσθεσε.

Από την πλευρά του ο βουλευτής Κυριάκος Βελόπουλος, μιλώντας στον «Flash», είπε ότι με την αποχώρηση των δυο βουλευτών, ξεκαθαρίζει ιδεολογικά το τοπίο του κόμματος. Τόνισε επίσης ότι ο ΛΑΟΣ είναι το κόμμα του πατριωτικού
παρεμβατισμού και στον πατριωτικό παρεμβατισμό, όπως είπε, δεν έχουν θέση νεοφιλελεύθερες απόψεις και θέσεις. Υποστήριξε ακόμη ότι οι δυο διαγραφέντες βουλευτές του κόμματος «ανήκουν στον νεοφιλελεύθερο χώρο», και πρόσθεσε ότι δεν πείσθηκε «πως η επιλογή τους αφορούσε το καλό της πατρίδας».

Με δήλωσή του, την ίδια ώρα, ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Γιώργος Ανατολάκης, διέψευσε δημοσιεύματα σε διαδικτυακές ιστοσελίδες που τον έφεραν να έχει συναντηθεί με τον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά στο σπίτι του. Χαρακτήρισε «τελείως ανυπόστατα που δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την αλήθεια» τα εν λόγω «κατασκευασμένα δημοσιεύματα» και εκτίμησε ότι είναι ενταγμένα στον εν εξελίξει πόλεμο-όπως είπε- κατά του κόμματός του.

«Παραμένω πάντα στο πλευρό του προέδρου κ. Καρατζαφέρη και πιστός στον Πατριωτικό Χώρο που εκφράζει απόλυτα ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός» κατέληξε στη δήλωσή του ο κ. Ανατολάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: