www.kryfokamari.blogspot.com

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Αντ. Σαμαράς: Η Ελλάδα θα ξανασταθεί στα πόδια της


Την πεποίθησή του ότι «παρά τις δραματικές δυσκολίες», η Ελλάδα σύντομα θα ξανασταθεί στα πόδια της και θα μπει «σε μια καινούργια περίοδο ανάκαμψης και δημιουργίας», εξέφρασε ο Αντώνης Σαμαράς σε τηλεφωνικές του δηλώσεις στον ΑΝΤ1 Κύπρου.

Εν όψει της τριήμερης επίσκεψης που θα πραγματοποιήσει στην Κύπρο, ο πρόεδρος της ΝΔ, δήλωσε ότι μεταβαίνει στη χώρα προκειμένου «να πάρει ελπίδα από τα μεγάλα επιτεύγματα του Ελληνισμού της Κύπρου». «Αυτή τη φορά έρχομαι
στην Κύπρο για να πάρω ελπίδα, αλλά και για να δώσω ελπίδα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Κληθείς να τοποθετηθεί ως προς το αν θεωρεί ότι έχουν δίκιο όσοι λένε ότι μια αποδυναμωμένη Ελλάδα δεν είναι ό,τι καλύτερο για την Κύπρο, ο κ. Σαμαράς τόνισε: « Θα είμαστε παρόντες σε όλα τα επίπεδα. Δεν είναι ποτέ δυνατόν να αποχωριστεί ο ένας τον άλλο. Η μοίρα είναι κοινή, η μάχη είναι κοινή και η Ελλάδα σας διαβεβαιώνω σύντομα θα ξανασταθεί στα πόδια της».

Τόνισε ακόμη ότι η χώρα μας δίνει μια «πάρα πολύ δύσκολή μάχη με σημαία τον δυναμισμό του Ελληνισμού για να μπούμε σε περίοδο ανάκαμψης και δημιουργίας». «Αυτός είναι ο προσωπικός μου στόχος και γι΄ αυτόν αγωνίζομαι καθημερινά», πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: