www.kryfokamari.blogspot.com

Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Έχεις βαρεθεί την κυτταρίτιδα;

Οι περισσότερες αρχίζουν να το θυμούνται την άνοιξη που τα ρούχα αρχίζουν να γίνονται πιο ελαφρά και η μόδα μπαίνει πια στην καλοκαιρινή σεζόν.


Μάλλον λίγο αργά. Η τόνωση η σύσφιγξη και η αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας είναι μια δουλειά που πρέπει να γίνεται όλο τον χρόνο.

Εάν η κυτταρίτιδα είναι ένας από τους μεγαλύτερους πονοκεφάλους ομορφιάς που αντιμετωπίζετε, διαβάστε το παρακάτω καλά μελετημένο σχέδιο δράσης:

Γυμναστική
Ο εχθρός σας έχει και αυτός έναν θανάσιμο αντίπαλο! Βάλτε τη στο πρόγραμμα τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα με ασκήσεις που τονώνουν το καρδιαγγειακό σύστημα, όπως γρήγορο τρέξιμο και έντονο βάδισμα, ποδήλατο και βάρη.

Κάντε από τώρα θεραπείεςΟι κρέμες βοηθούν αλλά δεν κάνουν θαύματα από μόνες τους. Αυτό που κάνουν είναι σίγουρα να βελτιώνουν την όψη του δέρματος και να διεγείρουν τη ροή στα προβληματικά σημεία. Είναι
πολύτιμοι βοηθοί σας αλλά όχι η απόλυτη λύση.

Πέρα από τη γυμναστική συνδυάστε τις με:
Μασάζ. Το μασάζ στην προβληματική περιοχή και σε όλο το σώμα ενισχύει την κυκλοφορία και τα διεγείρει τα νεύρα που τροφοδοτούν με αίμα τα εσωτερικά όργανα. Δε χρειάζεται να ξοδέψετε χρήματα σε spa. Προσφέρετε στον εαυτό σας ένα μασάζ καθώς απλώνετε την κρέμα κατά της κυτταρίτιδας με κινήσεις κυκλικές πάντα προς την κατεύθηνση της καρδιάς.
Διατροφή. Μειώστε τις λιπαρές τροφές. Βάλτε στο πιάτο σας τροφές πλούσιες σε λιπαρά οξέα omega 3 και 6. Προσθέστε στη διατροφή σας το φθηνό ψάρι που στη χώρα μας το έχουμε άφθονο. Μην ξεχνάτε τις τροφές που έχουν αντιοξειδωτικές ουσίες δηλαδή βιταμίνες A,C και E.
Μύθος: Η κυτταρίτιδα οφείλεται σε τοξίνες που βρίσκονται στον καφέ και στην κακή διατροφή.
Αλήθεια: Η ανθυγιεινή διατροφή, το κάπνισμα και η καθιστική ζωή Κάνουν το πρόβλημα χειρότερο. Η κυτταρίτιδα όμως είναι λίπος και μόνο λίπος.



Δεν υπάρχουν σχόλια: