www.kryfokamari.blogspot.com

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Συγκέντρωση ενστόλων την ερχόμενη Τρίτη στην Αθήνα

Ένστολη συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιήσουν την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου στην Αθήνα οι συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι του προσωπικού στα Σώματα Ασφαλείας, διαμαρτυρόμενοι για τις περικοπές που γίνονται στους ενστόλους.

Την Τετάρτη πραγματοποίησαν παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Οικονομικών επιχειρώντας να συναντηθούν με τον υπουργό Οικονομικών κ. Ευάγγελο Βενιζέλο, ωστόσο, όπως λένε, τους μεταφέρθηκε από την διευθύντρια του γραφείου του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου ότι «στο υπό κατάθεση νομοσχέδιο για τις
περικοπές των μισθολογικών δαπανών του δημόσιου τομέα προβλέπεται, όπως αναφέρεται και στο νέο Μνημόνιο, μια περικοπή της τάξεως του 10% για όλα τα ειδικά μισθολόγια, χωρίς να εξειδικεύεται ο τρόπος εφαρμογής των περικοπών και ποιους συγκεκριμένα αφορούν. Πρόσθεσε, ωστόσο, ότι δεν πρόκειται για νέο μισθολόγιο, αλλά για περικοπές του υφιστάμενου προϋπολογισμού».

Οι συνδικαλιστές της ΕΛ.ΑΣ, της Πυροσβεστικής και του Λιμενικού ζητούν να συναντηθούν με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Χρήστο Παπουτσή «προκειμένου να σταματήσει την απαξιωτική προς τις Ομοσπονδίες μας συμπεριφορά του, ώστε να υπάρξει αμοιβαία ενημέρωση για το φλέγον θέμα της κατακρεούργησης των μισθολογικών απολαβών των 70.000 συναδέλφων μας, οι οποίοι αισθάνονται παντελώς εγκαταλελειμμένοι και απροστάτευτοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: