www.kryfokamari.blogspot.com

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Στη φυλακή γνωστός επιχειρηματίας για ναρκωτικά


Είχε χτίσει μια μικρή αυτοκρατορία στον χώρο της νυχτερινής διασκέδασης. Διατηρούσε στέκια επωνύμων σε Αθήνα, αλλά και σε κοσμοπολίτικο νησί της χώρας μας. Γνωστός επιχειρηματίας που το όνομά του είχε εμπλακεί και στο παρελθόν σε διακίνηση ναρκωτικών συνελήφθη και πάλι για το ίδιο παράνομο «σπορ».

Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού, λέει η αρχαιοελληνική ρήση που ταιριάζει γάντι στον 43χρονο άνδρα, το όνομα του οποίου πριν από καιρό φιγουράριζε ανάμεσα στους ανθρώπους της καλής κοινωνίας της Αθήνας. Διατηρούσε γνωστά εστιατόρια, καφετέριες και μπαρ στον Πειραιά και τα προάστια της Αθήνας, αλλά και στην Κω.

Πριν από λίγα χρόνια, οι διωκτικές αρχές, μετά από πληροφορίες που είχαν, τον έθεσαν υπό στενή παρακολούθηση και διαπίστωσαν ότι συμμετείχε σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών.

Τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν ενώπιον της Δικαιοσύνης. Ο 43χρονος σήμερα άνδρας οδηγήθηκε στη φυλακή, με αποτέλεσμα να χάσει όλα όσα είχε δημιουργήσει. Τα καταστήματά του
έκλεισαν το ένα μετά το άλλο. Ακόμη και μια καφετέρια που διατηρούσε μαζί με γνωστό ηθοποιό, έβαλε και αυτή λουκέτο.

Πριν από έναν χρόνο, ο πρώην πλέον επιχειρηματίας, αφού εξέτισε μεγάλο μέρος της ποινής του, αποφυλακίστηκε. Οπως αποδείχτηκε όμως, δεν σταμάτησε τις κακές συνήθειες καθώς έμπλεξε με έναν Αλβανό έμπορο ναρκωτικών, που τον προμήθευε με ποσότητες κοκαΐνης προκειμένου να τις προωθεί στους τοξικομανείς του Πειραιά και της Αθήνας.

Εδώ και τουλάχιστον έναν μήνα, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής είχαν πληροφορίες για τη δραστηριότητα του Αλβανού, αλλά και του 43χρονου Ελληνα. Τελικά, οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν και τους δύο την ώρα μάλιστα που προμήθευαν έναν χρήστη με ποσότητα κοκαΐνης. Στην κατοχή των δύο συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μισό κιλό κόκα, τρία γραμμάρια χασίς, δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές και οκτώ κινητά τηλέφωνα.

Οπως πρόεκυψε από την προανάκριση που πραγματοποίησαν οι άνδρες της Δίωξης, ο Αλβανός συνεργάτης του Ελληνα ήταν ο άνθρωπος που έφερνε την κόκα από την πατρίδα του και στη συνέχεια τη διακινούσαν στους χρήστες της Αθήνας και του Πειραιά.

Τα ναρκωτικά και τα χρήματα βρέθηκαν στα δύο διαμερίσματα που νοίκιαζαν ο Αλβανός και ο 43χρονος πρώην επιχειρηματίας. Με τη δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος τους οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν χθες στον εισαγγελέα.



Δεν υπάρχουν σχόλια: