www.kryfokamari.blogspot.com

Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

«Βόμβα» στη λειτουργία του κράτους οι βαλίτσες των υποκλοπών


Μείζον ζήτημα εισβολής των κατόχων υπερσύγχρονων βαλιτσών για υποκλοπές στη λειτουργία υπηρεσιών που αποτελούν κλειδιά για το κράτος, θέτει η αγορά αυτών των συστημάτων στην οποία προχώρησαν επτά επιχειρηματίες, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Ισοτιμίας.

Το θέμα δεν αφορά μόνο στο μεταξύ τους επιχειρηματικό πόλεμο και στην όποια βιομηχανική κατασκοπεία. Ούτε έχει να κάνει μόνο με το αναμφισβήτητο θέμα νομιμότητας των συγκεκριμένων πρακτικών.

Ποιος διασφαλίζει, δηλαδή, ότι με αυτές τις βαλίτσες οι λαθρέμποροι καυσίμων δεν θα παρακολουθούν τις συνομιλίες των διωκτικών αρχών όπως είναι το ΣΔΟΕ αλλά και των τελωνείων;

Ποιος εγγυάται ότι οι κάτοχοι αυτών των συστημάτων δεν θα παρακολουθούν τις συνομιλίες όσων λαμβάνουν αποφάσεις για κρίσιμα ζητήματα αλλά και για αναθέσεις έργων ή άλλων δουλειών που μπορεί να ενδιαφέρουν και τους ίδιους;

Άλλωστε, να θυμίσουμε, ότι το δημοσίευμα της Ισοτιμίας αναφέρει πληροφορίες πως εκ των αγοραστών των συγκεκριμένων βαλιτσών είναι ένας μεσάζοντας και ένας ξενοδόχος οι οποίοι, όπως υποστηρίζει η εφημερίδα, διαπλέκονται με συγκεκριμένους πολιτικούς χώρους.

Σε κάθε περίπτωση, για όλους αυτούς τους λόγους, η δικαιοσύνη οφείλει να παρέμβει άμεσα και να διερευνήσει αλλά και να αποκαλύψει τα ονόματα αυτών που έχουν στήσει μικρές, ιδιωτικές ΕΥΠ.

Όλα ξεκίνησαν με την αποκάλυψη «Κοριοί υψηλής τεχνολογίας στην κατοχή επιχειρηματιών»

Δεν υπάρχουν σχόλια: