www.kryfokamari.blogspot.com

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Γ. Καρατζαφέρης: Σύντομα στη Βουλή η συμφωνία

Στην εκτίμηση ότι οι πολιτικοί αρχηγοί που στηρίζουν την κυβέρνηση Παπαδήμου, θα γεφυρώσουν σύντομα τις διαφορές τους επί της συμφωνίας για τη νέα δανειακή σύμβαση, προέβη ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γ. Καρατζαφέρης.


«Πιστεύω ότι η μικρή διαφωνία μεταξύ των πολιτικών αρχηγών για τα μέτρα στις επικουρικές θα επιλυθεί και ότι η συμφωνία θα κατατεθεί στη Βουλή μέσα στις επόμενες μέρες, πιθανώς την Κυριακή, για να γίνει η σχετική ψηφοφορία», δήλωσε ο κ. Καρατζαφέρης στο Reuters.

Σήμερα εξάλλου, ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ προέβη σε μία συμβολική κίνηση καταθέτοντας το ποσό των 1.000 στο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στη Βουλή, προκειμένου, όπως είπε, να σταλεί το
μήνυμα προς όλους ότι η Ελλάδα δεν κινδυνεύει να επιστρέψει στη δραχμή. «Δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος να γυρίσουμε στη δραχμή. Η χώρα είναι σίγουρο ότι θα βρει το δρόμο της. Όμως, πρέπει να καταλάβει η κ. Μέρκελ ότι το πολιτικό προσωπικό της χώρας δεν είναι υπάλληλοί της», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Καρατζαφέρης.


Σε ερώτηση δημοσιογράφου αν το κόμμα του προτίθεται να αποχωρήσει από την κυβέρνηση, απάντησε ότι θα κάνει δηλώσεις σε 24 ώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: