www.kryfokamari.blogspot.com

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Α. Λοβέρδος: Αλλαγή ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ τις επόμενες ημέρες


Αμεση αλλαγή ηγεσίας τις επόμενες ημέρες και όχι εβδομάδες, καθώς και αλλαγή φυσιογνωμίας σε μεταρρυθμιστικό σοσιαλδημοκρατικό ευρωπαϊκό κόμμα, πρότεινε για το ΠΑΣΟΚ ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος σε εκδήλωση, στην οποία παρουσίασε μια ιδεολογική πλατφόρμα για την «επόμενη ημέρα» στο Κίνημα.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος, τα κυβερνητικά στελέχη Κώστας Σκανδαλίδης,
Γιάννης Ραγκούσης, Μιχάλης Τιμοσίδης, Κώστας Σπηλιόπουλος, Μάρκος Μπόλαρης και Πάρις Κουκουλόπουλος, καθώς και οι βουλευτές Δημήτρης Κρεμαστινός, Χρήστος Αηδόνης, Νάντια Γιαννακοπούλου, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, Θανάσης Οικονόμου, Γιώργος Ντόλιος, Ηλίας Μόσιαλος και Θεοδώρα Τζάκρη.

Το ζήτημα επίσπευσης των διαδικασιών εκλογής νέου προέδρου αναμένεται να τεθεί από πολλά στελέχη που «συμπορεύονται» με Ευάγγελο Βενιζέλο κατά την απογευματική συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ.

Η συνεδρίαση πραγματοποιείται στον απόηχο της διαγραφής 22 βουλευτών του κόμματος που καταψήφισαν τη νέα δανειακή σύμβαση.

Χθες, η υπουργός Παιδείας, Αννα Διαμαντοπούλου, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι, επανέλαβε την εκτίμησή της ότι «το ΠΑΣΟΚ έχει κλείσει τον κύκλο του» ενώ τάχθηκε εκ νέου υπέρ της παράτασης του βίου της κυβέρνησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: