www.kryfokamari.blogspot.com

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Ο καιρός στις 21.02.2012


Αυξημένες γενικά νεφώσεις με λίγες ασθενείς βροχές τοπικού χαρακτήρα στην Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα, ασθενείς παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινότερα ηπειρωτικά τμήματα, τοπικές ομίχλες τις πρωινές ώρες και παγετό νωρίς το πρωί στα βόρεια, περιμένουμε την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012. Από αργά το βράδυ, και κυρίως κατά τη διάρκεια της νύχτας προς την Τετάρτη, βροχές θα εκδηλωθούν κυρίως στο Νότιο Ιόνιο, στη Νότια Πελοπόννησο και στην Κρήτη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από -5 έως 13 βαθμούς, στη Δυτική Ελλάδα από 5 έως 17, στην Κεντρική Ελλάδα από 0 έως 14 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 2 έως 15 και στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη από 5 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι και στα νοτιοδυτικά πελάγη μέτριοι μέχρι ισχυροί, αλλά από το απόγευμα στα κεντρικά και βόρεια θα στραφούν σε βορειοανατολικούς ασθενείς μέχρι μέτριους. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις με τάσεις ενίσχυσης από αργά το βράδυ στην έξοδο του Πατραϊκού και στα νότια σε θυελλώδεις.

Νεφώσεις και περιορισμένη τοπικά ορατότητα το πρωί, περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Παροδική βροχή ενδέχεται να εκδηλωθεί ατά τη διάρκεια της νύχτας προς την Τετάρτη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 15 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Σαρωνικό και το Νότιο Ευβοϊκό θα πνέουν αρχικά ανατολικοί ασθενείς και μετά το μεσημέρι βορειοανατολικοί σχεδόν μέτριοι.

Κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρης ασθενούς βροχής και περιορισμένη τοπικά ορατότητα τις πρωινές ώρες, περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 13 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: