www.kryfokamari.blogspot.com

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012


Λίγες βροχές στα δυτικά και νότια ηπειρωτικά και στην Κρήτη, ασθενείς χιονοπτώσεις σε περιοχές της ανατολικής ηπειρωτικής χώρας και στα ορεινά της Κρήτης και χαμηλές θερμοκρασίες, περιμένουμε την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012. Από το απόγευμα αναμένεται επιδείνωση των φαινομένων στην Ηπειρο και στη Δυτική Μακεδονία.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -8 ως 4 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 0 ως 7 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 2 ως 10 στη Δυτική Ελλάδα, 7 ως 12 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Ισχυροί άνεμοι βορειοανατολικών διευθύνσεων θα πνέουν στο Βόρειο και Κεντρικό Αιγαίο, μέτριοι βορειοδυτικοί στα νοτιοανατολικά πελάγη. Ισχυροί και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις άνεμοι νοτίων διευθύνσεων θα πνέουν στο Ιόνιο.

Νεφώσεις με ασθενείς παροδικές χιονοπτώσεις μέχρι το μεσημέρι περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 7 βαθμούς. Μέτριοι βορειοανατολικοί άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό, τοπικά ισχυροί στο Νότιο Ευβοϊκό.

Νεφώσεις περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 3 ως 4 βαθμούς. Ισχυροί ανατολικοί άνεμοι θα πνέουν στο Θερμαϊκό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: