www.kryfokamari.blogspot.com

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών που στηρίζουν την κυβέρνηση ζητεί ο Γ. Καρατζαφέρης


Τη θέση του για την ανάγκη σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών που στηρίζουν την κυβέρνηση, «γιατί τις επόμενες 60 μέρες κρίνεται κυριολεκτικά το μέλλον της Ελλάδας» επανέλαβε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, ο οποίος έχει ήδη αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την κυβέρνηση.

Σε δηλώσεις του στο Ράδιο 9 ζήτησε επίσης για άλλη μία φορά σοβαρότητα από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ. «Θέλω να δω ποια σοβαρότητα και ποια σαφήνεια υπάρχει. Κατά πόσο το βλέπουν σοβαρά, όπως το βλέπω εγώ, ή το βλέπουν διαφορετικά. Να τους πείσω, ή να με πείσουν.

Αλλά αυτό το πράγμα που υπάρχει σήμερα, το βρίσκω εξαιρετικά "χύμα", για να αντιμετωπίσει την σοβαρότατη απειλή για την χώρα μας. Δεν θα το δεχθώ. Δεν θα το δεχθώ συμμετέχοντας σε μια τέτοια
διαδικασία.

Πρέπει να καταλάβουν και να συνειδητοποιήσουν, η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, ότι η κατάσταση είναι εξαιρετικά σοβαρή».

Αναφερόμενος στη νέα οικονομική βοήθεια που αναμένεται να λάβει η Ελλάδα, σημείωσε πως «για να πάρω αυτά τα χρήματα, πρέπει να δείξω μια συνέπεια και μια σοβαρότητα» και επανέλαβε πως πρέπει να υπάρχει για «σοβαρή ηγεσία» στο ΠΑΣΟΚ, ενώ για τον πρόεδρο της ΝΔ σημείωσε πως «πρέπει επιτέλους να αποφασίσει και να ξεκαθαρίσει εάν είναι μέσα στη κυβέρνηση και την υποστηρίζει, ή είναι από έξω. Είναι πρωτόγνωρο το σημερινό φαινόμενο. Οι δύο υπαρχηγοί του είναι στη κυβέρνηση και ταυτόχρονα η ΝΔ είναι και Αξιωματική αντιπολίτευση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: