www.kryfokamari.blogspot.com

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Πρόσκληση για χορήγηση προσωρινών αδειών ενεργειακών επιθεωρητών


Νέα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη χορήγηση προσωρινών αδειών Ενεργειακών Επιθεωρητών εξέδωσε το Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, δεδομένου ότι με το Ν. 4030/2011 δόθηκε παράταση ενός έτους για τη διάρκεια ισχύος των προσωρινών αδειών που έχουν ήδη χορηγηθεί (δηλαδή έως 6.10.2012).

Η πρόσκληση απευθύνεται αποκλειστικά σε μηχανικούς, διπλωματούχους ή πτυχιούχους τεχνολογικής εκπαίδευσης ή σε μηχανικούς με αναγνωρισμένα επαγγελματικά προσόντα στη χώρα μας, κατ’ εφαρμογή της σχετικής ευρωπαϊκής και εθνικής νομοθεσίας, οι οποίοι διαθέτουν τουλάχιστον πενταετή αποδεδειγμένη
επαγγελματική ή/και επιστημονική εμπειρία.

Οι υποψήφιοι που πληρούν τα απαιτούμενα προσόντα θα εγγραφούν στο Μητρώο των Προσωρινών Ενεργειακών Επιθεωρητών και θα τους χορηγηθεί η σχετική άδεια, σύμφωνα με τις διατάξεις του Π.Δ. 100/2010 (ΦΕΚ Α΄177), η οποία θα ισχύει έως τις 6 Οκτωβρίου του 2012.

Η αίτηση και τα απαραίτητα δικαιολογητικά υποβάλλονται ηλεκτρονικά έως τις 28 Φεβρουαρίου 2012, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του Μητρώου Ενεργειακών Επιθεωρητών (www.buildingcert.gr), το οποίο διαχειρίζεται η Ειδική Υπηρεσία Επιθεωρητών Ενέργειας (ΕΥΕΠΕΝ).
Η παρούσα πρόσκληση είναι σε παράλληλη ισχύ με την ανοιχτή πρόσκληση (χωρίς καταληκτική ημερομηνία) για τη χορήγηση οριστικών αδειών Ενεργειακών Επιθεωρητών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: