www.kryfokamari.blogspot.com

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Διαμαρτυρία εργαζομένων ΕΚΑΒ στη Θεσσαλονίκη


Συγκέντρωση διαμαρτυρίας με σταθμευμένα 17 ασθενοφόρα έξω από το γραφείο του Ευάγγελου Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη πραγματοποίησαν το πρωί εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ, διεκδικώντας την καταβολή των δεδουλευμένων τους.

Χθες το υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε ότι εξασφαλίστηκε επιχορήγηση για την καταβολή των οφειλόμενων υπερωριών, νυχτερινών και εξαιρεσίμων, παρόλα αυτά ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ 2 Κεντρικής Μακεδονίας Αντώνης Αντωνόπουλος, χαρακτήρισε σήμερα αφερέγγυα την ηγεσία του, τονίζοντας ότι και στις 20
Δεκεμβρίου 2011 είχε υποσχεθεί ότι θα καταβληθούν τα δεδουλευμένα τους.


«Δεν θέλουμε να ταλαιπωρούμε τον κόσμο. Έχουμε βάλει τα πληρώματα σε επιφυλακή και καλύπτουμε τα πάντα. Σήμερα έχουμε σταθμεύσει εδώ τα 17 από τα 22 ασθενοφόρα που υπάρχουν και τα υπόλοιπα καλύπτουν τις ανάγκες με προσωπικό ασφαλείας. Αν τύχει κάτι επείγον θα εξυπηρετήσουν και τα ασθενοφόρα που βρίσκονται σταθμευμένα», ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ Αντωνόπουλος, προειδοποιώντας ότι αν δεν καταβληθούν τα δεδουλευμένα τους από την προσεχή Δευτέρα θα αρχίσουν να αποκλείουν σπίτια υπουργών.


Οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ παρέδωσαν ψήφισμα διαμαρτυρίας στο γραφείο του υπουργού Οικονομικών και στη συνέχεια αποχώρησαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: