www.kryfokamari.blogspot.com

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Κ. Σκανδαλίδης: Κενό ηγεσίας στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ


Για «κενό ηγεσίας και πολιτικής διεύθυνσης στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ» κάνει λόγο ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Κώστας Σκανδαλίδης, σε δήλωσή του με αφορμή τη χθεσινοβραδινή καταψήφιση του άρθρου 29 του πολυνομοσχεδίου για την απελευθέρωση του ωραρίου των φαρμακείων  κ. Σκανδαλίδης ζητεί από τον πρόεδρο του Κινήματος, Γιώργο Παπανδρέου, να συγκαλέσει άμεσα την Κοινοβουλευτική Ομάδα για να συζητήσει τη διάταξη μάχης και τους στόχους και να εκλέξει τον πρόεδρό της.

«Είναι αδιανόητο οι βουλευτές μας να μην αντιμετωπίζουν συντεταγμένα τα πολύ βαρύτερα και κρισιμότερα καθήκοντα που προμηνύονται της αμέσως επόμενες μέρες», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Σκανδαλίδης και προσθέτει:
«εξυπακούεται ότι η εκλογή του Προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας είναι ανεξάρτητη από τις δρομολογημένες διαδικασίες εκλογής του προέδρου του Κινήματος».

Καταλήγοντας ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης υπογραμμίζει ότι «η κυβέρνηση και η χώρα δεν μπορούν να περιμένουν τις εσωτερικές μας διαδικασίες. Οι αποφάσεις του Εθνικού Συμβουλίου είναι για τον καθένα μας σεβαστές, αλλά εξαρτώνται καταλυτικά από τις εξελίξεις που είναι αβέβαιες και καταιγιστικές».

Δεν υπάρχουν σχόλια: