www.kryfokamari.blogspot.com

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

ΝΔ: Μνημείο απύθμενου θράσους η επιστολή των υφυπουργών του ΠΑΣΟΚ


Για «μνημείο απύθμενου πολιτικού θράσους» έκανε λόγο ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Γ. Μιχελάκης, σχολιάζοντας την παρέμβαση των επτά υφυπουργών του ΠΑΣΟΚ οι οποίοι ζητούν την παράταση του βίου της κυβέρνησης Παπαδήμου.

«Το κομματικό πάνω από το εθνικό. Αλλά και σε βάρος του εθνικού συμφέροντος. Αυτό αποκαλύπτει η επιστολή εφτά στελεχών του ΠΑΣΟΚ και της κυβέρνησης», ανέφερε ο κ. Μιχελάκης. Κατηγόρησε επίσης τους
επτά ότι απαιτούν να καταστρατηγηθεί η συμφωνία των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, να προταχθούν οι διαδικασίες εκλογής νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ «και να τους δοθεί χρόνος, έτσι ώστε να μη ναρκοθετηθεί –όπως οι ίδιοι λένε- το μέλλον του κόμματός τους».

«Δείχνουν ξεκάθαρα ότι φοβούνται τη λαϊκή ετυμηγορία. Η κατάρρευση, όμως, του ΠΑΣΟΚ δεν πρέπει να μετατραπεί και σε κατάρρευση της χώρας», πρόσθεσε, πρόσθεσε επισημαίνοντας παράλληλα ότι αθετώντας τις δεσμεύσεις τους, τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ «φουντώνουν ακόμη περισσότερο την οργή και το θυμό της κοινωνίας».

«Ας ξέρουν, τουλάχιστον, ότι η Ν.Δ. δεν θα επιτρέψει στις εσωκομματικές σκοπιμότητες του ΠΑΣΟΚ να καθορίσουν το μέλλον της χώρας», κατέληξε ο κ. Μιχελάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: