www.kryfokamari.blogspot.com

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Επίθεση Καμμένου στους «κατ' επάγγελμα» υπουργούς της ΝΔ


Την απόφασή του να μην είναι υποψήφιος με τη ΝΔ αν υπογράψει τη νέα δανειακή σύμβαση, ανακοίνωσε ο βουλευτής Πάνος Καμμένος, εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση σε κορυφαία στελέχη του κόμματος.

«Aλλαξε στάση η ΝΔ και μάλιστα οβιδιακά, όταν αποφάσισε να στηρίξει τον κ. Παπαδήμο. Δηλαδή, τον κ. Παπακωνσταντίνου που αλλοίωσε τα στοιχεία. Δηλαδή, την απόφαση του υπουργείου 'Αμυνας, που πάει να πληρώσει τα υποβρύχια και ας λέει άλλα ο Αβραμόπουλος», τόνισε ο ανεξάρτητος βουλευτής μιλώντας στο ραδιοσταθμό Real.

Όπως είπε, ο κ. Σαμαράς έχασε την ευκαιρία να ηγηθεί της αντιμνημονιακής πολιτικής. «Συμβιβάστηκε, όταν οι νεοφιλελεύθεροι της ΝΔ παρακάλαγαν να πάρουν υπουργεία, οι κατ'
επάγγελμα υπουργοί», παρατήρησε χαρακτηριστικά, αναφερόμενος στους πέντε βουλευτές που είχαν ταχθεί υπέρ του σχηματισμού κυβέρνησης συνεργασίας, πριν από την επιλογή του κ. Παπαδήμου.
Ο Πάνος Καμμένος κατηγόρησε τους Ευρωπαίους εταίρους ότι συμπεριφέρονται στην Ελλάδα «σαν τοκογλύφοι που μαλώνουν ένα άτακτο παιδί», εκτιμώντας πως η Ελλάδα έχει τη δυνατότητα να στραφεί σε άλλες γεωστρατηγικές συμμαχίες.

Για το θέμα των CDS, επανέλαβε ότι θα συνεχίσει να δίνει στοιχεία για τη συγκεκριμένη υπόθεση στον αρμόδιο εισαγγελέα και επέμεινε στις καταγγελίες του ότι ο αδελφός τού προέδρου του ΠΑΣΟΚ Αντρίκος Παπανδρέου «εργάζεται σε εταιρεία, που ποντάρει στην κατάρρευση της χώρας», ενώ για τον ίδιο τον κ. Γ. Παπανδρέου, είπε: «Εγώ τον πολέμησα όταν ήταν στην εξουσία, τώρα τον κλοτσούν όλοι όσοι τον έγλυφαν όλο το προηγούμενο διάστημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: