www.kryfokamari.blogspot.com

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών προσήλθε αυτοβούλως ο Κ. Κουλούρης


Επίθεση κατά του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, αλλά και αιχμές εναντίον δημοσιογράφων εξαπέλυσε ο πρώην βουλευτής, Κ. Κουλούρης, ο οποίος εμφανίστηκε αυτοβούλως στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων, όπου είχε συνάντηση με την προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Ελένη Ράικου.

«Ήρθα μόνος μου χωρίς δικηγόρο και ζήτησα την επιτάχυνση της διαδικασίας. Πρέπει να σταματήσουν οι ποντικοί της ενημέρωσης, γιατί θα κάνω αγωγές», προειδοποιήσε ο κ. Κουλούρης.

Εκανε επίσης λόγο για «μοιραίο ατόπημα» του κ. Παπουτσή, τον οποίο κατηγόρησε επίσης ότι «φέρθηκε όπως οι κομπλεξικοί στους ευεργέτες τους». «Δεν έχει να επιδείξει κανένα έργο ο Χρηστάκης. Μέσα από εμένα γνώρισε τον
Ανδρέα και τη Δήμητρα και αναρριχήθηκε. Μου ζήτησε να συνταχθώ με τον Γιώργο Παπανδρέου, αλλά δεν το έκανα, γιατί ήξερα πού θα πάει ο τόπος με αυτόν», πρόσθεσε.

Υπενθυμίζεται ότι η κ. Ράικου έχει διατάξει προκαταρκτική εξέταση, με εντολή να αναζητηθούν ενδεχόμενες ευθύνες τόσο του κ. Κουλούρη, όσο και αστυνομικών οργάνων για το περιστατικό που συνέβη το Σάββατο, στη συμβολή των οδών Βουλιαγμένης και Καλλιρόης, όπου αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ σταμάτησαν το αυτοκίνητο του πρώην βουλευτή, καθώς είχε παραβιάσει ερυθρούς σηματοδότες.

Η εισαγγελέας ενημέρωσε τον κ. Κουλούρη ότι στη φάση που βρίσκεται η υπόθεση, δεν μπορεί να καταθέσει και ότι θα πρέπει να αναμένει να κληθεί για να δώσει τη δική του εκδοχή για τα όσα συνέβησαν το επίμαχο βράδυ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: