www.kryfokamari.blogspot.com

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Ο καιρός στις 30.01.2012


Νεφώσεις με χιονόνερο ή χιόνι στην ανατολική ηπειρωτική χώρα και στα νησιά του Βορείου Αιγαίου και τοπικές βροχές στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα, περιμένουμε τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012.

Η θερμοκρασία σε χαμηλά επίπεδα θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από -7 έως 2 βαθμούς, στη Δυτική Ελλάδα από -1 έως 9 βαθμούς, στην Κεντρική Ελλάδα από 2 έως 4 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 2 έως 6 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη από 2 έως 12 βαθμούς Κελσίου αλλά στο Βόρειο Αιγαίο η μέγιστη δε θα ξεπεράσει τους 5 βαθμούς.

Σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις και τοπικά πολύ θυελλώδεις βορείων διευθύνσεων άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο ενώ στο Ιόνιο θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις και τοπικά θυελλώδεις.

Νεφώσεις με χιονόνερο ή χιόνι στο κέντρο της πόλης και χιονοπτώσεις στα βόρεια προάστια και τα ορεινά, περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Τα φαινόμενα κατά κανόνα θα είναι ασθενή. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 4 βαθμούς αλλά στα βόρεια θα είναι 2-4 βαθμούς χαμηλότερη. Σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις βόρειοι – βορειοανατολικοί άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό περισσότερο ενισχυμένοι σε πολύ θυελλώδεις στο Νότιο Ευβοϊκό.

Αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών χιονοπτώσεων, περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -3 έως 0 βαθμούς. Ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι ανατολικών διευθύνσεων άνεμοι θα πνέουν στο Θερμαϊκό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: