www.kryfokamari.blogspot.com

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Ο καιρός στις 24.01.2012


Συννεφιασμένο και βροχερό καιρό στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, περιμένουμε την Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012, ενώ τοπικές καταιγίδες θα σημειωθούν στο Ιόνιο και τη δυτική ηπειρωτική χώρα. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας ενώ θα χιονίσει και σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας με υψόμετρο άνω των 600 μέτρων.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 1 έως 8 βαθμούς, στη Δυτική Ελλάδα από 9 έως 16 βαθμούς, στην Κεντρική Ελλάδα από 5 έως 14 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 9 έως 15 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη από 12 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν ασθενείς και από το απόγευμα ανατολικοί μέτριοι και στο υπόλοιπο Αιγαίο νότιοι – νοτιοδυτικοί μέτριοι και τοπικά ισχυροί. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από
νότιες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι.

Νεφώσεις με βροχές περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 12 βαθμούς. Σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι και πρόσκαιρα ισχυροί νοτίων διευθύνσεων άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό και το Νότιο Ευβοϊκό.

Νεφώσεις με βροχές κατά περιόδους, περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 7 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: