www.kryfokamari.blogspot.com

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Ο καιρός στις 23.01.2012


Συννεφιασμένο καιρό στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, λίγες βροχές στη Δυτική Ελλάδα, στην Πελοπόννησο και στα νότια τμήματα του Αιγαίου, λίγα χιόνια στα ορεινότερα τμήματα και άνοδο της θερμοκρασίας, περιμένουμε τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012. Από αργά το βράδυ τα φαινόμενα στα δυτικά θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν καταιγίδες, ενώ τοπικές βροχές θα εκδηλωθούν σε περιοχές της Μακεδονίας, της Θσσαλίας και του Ανατολικού Αιγαίου. Κατά τη διάρκεια της νύχτας θα χιονίσει τοπικά στη Δυτική Μακεδονία.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από -8 έως 11 βαθμούς, με εξαίρεση τη Δυτική Μακεδονία όπου οι μέγιστες δε θα ξεπεράσουν τους 6 βαθμούς, στην Κεντρική Ελλάδα από -2 έως 16, στη Δυτική Ελλάδα από 5 έως 16
βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 2 έως 16 και στις νησιωτικές περιοχές του Αιγαίου από 5 έως 15 βαθμούς, ενώ στην Κρήτη οι μέγιστες θα φτάσουν τους 17 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι και στα υπόλοιπα πελάγη νοτιοδυτικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι.

Λίγες νεφώσεις που μετά το μεσημέρι θα πυκνώσουν και περιορισμένη τοπικά ορατότητα νωρίς το πρωί, περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 14 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Σαρωνικό και στο Νότιο Ευβοϊκό θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι.

Κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις και περιορισμένη τοπικά ορατότητα το πρωί, περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 10 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς και από το μεσημέρι σχεδόν μέτριοι

Δεν υπάρχουν σχόλια: