www.kryfokamari.blogspot.com

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Ο καιρός στις 22.01.2012


Πρόσκαιρες βροχές νωρίς το πρωί στα νατιοανατολικά τμήματα του Αιγαίου με γρήγορη βελτίωση, καλές καιρικές συνθήκες στην υπόλοιπη χώρα με λίγες νεφώσεις που το απόγευμα από τα δυτικά θα πυκνώσουν και τοπικά ισχυρό παγετό τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά, περιμένουμε την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012. Το βράδυ λίγες βροχές είναι πιθανό να εκδηλωθούν στη Δυτική Ελλάδα, ενώ λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά.

Η θερμοκρασία σε πτώση ως προς τις ελάχιστες τιμές της, θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από -12 έως 9 βαθμούς, με εξαίρεση τη Δυτική Μακεδονία όπου οι μέγιστες δε θα ξεπεράσουν τους 4 βαθμούς, στην Κεντρική Ελλάδα από -4 έως 12 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από -2 έως 14 βαθμούς και στις νησιωτικές περιοχές του Αιγαίου από 6 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι και στα νότια πελάγη ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από δυτικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι, στρεφόμενοι μετά το μεσημέρι σε νότιους νοτιοανατολικούς ασθενείς μέχρι μέτριους, ενώ στον Κορινθιακό το δυτικό ρεύμα θα πνέει με εντάσεις 7 έως 8 μποφόρ, αλλά το βράδυ θα παρουσιάσει εξασθένηση.

Διαυγή καιρό με λίγες μόνο αραιές νεφώσεις, περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 11 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Σαρωνικό και στο Νότιο Ευβοϊκό θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί, με εξασθένηση το βράδυ.

Τοπικές νεφώσεις και παγετό με περιορισμένη τοπικά ορατότητα το πρωί, περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 5 με 6 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: