www.kryfokamari.blogspot.com

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Ο καιρός στις 20.01.2012


Νεφώσεις που σταδιακά από τα δυτικά θα πυκνώσουν δίνοντας τοπικές βροχές στη Δυτική Ελλάδα, λίγες βροχές στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα, καταιγίδες από το βράδυ κυρίως στο Βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο και χιονοπτώσεις στα δυτικά ορεινά και το βράδυ σε ημιορεινές περιοχές της Ηπείρου, περιμένουμε την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012. Κατά τη διάρκεια της νύχτας τα φαινόμενα θα επηρεάσουν την υπόλοιπη χώρα, ενώ θα χιονίσει σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας με χαμηλό υψόμετρο. Παγετός θα εκδηλωθεί και πάλι τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά που στα βόρεια θα είναι ισχυρός.

Η θερμοκρασία σε άνοδο, θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από -15 έως 10 βαθμούς, στην Κεντρική Ελλάδα από -5 έως 14 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από -2 έως 14 βαθμούς και στις νησιωτικές περιοχές του Αιγαίου από 3 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά, κυρίως στα νότια, σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί με τάσεις ενίσχυσης το βράδυ σε σχεδόν θυελλώδεις, ενώ στον Κορινθιακό θα διατηρηθεί το δυτικό ρεύμα με εντάσεις έως 7 μποφόρ.

Λίγες νεφώσεις που το βράδυ θα πυκνώσουν, περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 13 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Σαρωνικό και στο Νότιο Ευβοϊκό θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί με μικρή εξασθένηση το απόγευμα.

Λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα πυκνώσουν και παγετό τις πρωινές ώρες, περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 8 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: