www.kryfokamari.blogspot.com

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Ο καιρός στις 16.01.2012


Λίγες νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα περισσότερο αυξημένες στο Αιγαίο με λίγες βροχές στα πεδινά των νησιών και ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά περιμένουμε τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012.

Η θερμοκρασία σε πολύ χαμηλά επίπεδα θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από -15 έως 5 βαθμούς, στη Δυτική Ελλάδα από -2 έως 9, στην Κεντρική Ελλάδα από -3 έως 5, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 1 έως 9 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη από 4 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι και τοπικά ισχυροί βορείων διευθύνσεων άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και από το βράδυ ανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί.

Τοπικές νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες στα βόρεια και ανατολικά του νομού με πιθανές ασθενείς χιονοπτώσεις στην Πάρνηθα, περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 5 ως 6 βαθμούς αλλά στα βόρεια δεν θα ξεπεράσει τους 3 βαθμούς. Σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι βόρειοι – βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό περισσότερο ενισχυμένοι σε ισχυρούς στο Νότιο Ευβοϊκό.

Ηλιοφάνεια και παγετό τις πρωινές ώρες, περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 3 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: