www.kryfokamari.blogspot.com

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Ο καιρός στις 10.01.2012


Αυξημένες νεφώσεις στη Χαλκιδική, τη Μαγνησία, τις Σποράδες, την Εύβοια, την Ανατολική Στερεά, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα, με τοπικές βροχές ή χιονόνερο στα πεδινά και χιόνια στα ορεινά αλλά και σε ημιορεινές περιοχές, περιμένουμε την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012. Στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατήσουν τοπικές μόνο νεφώσεις.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από -6 έως 8 βαθμούς, στη Δυτική Ελλάδα από -1 έως 13, στην Κεντρική Ελλάδα από -2 έως 9, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 2 έως 11 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη από 6 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις και τοπικά από το μεσημέρι και μετά θυελλώδεις 8 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι.

Νεφώσεις με βροχές ή χιονόνερο και χιόνια στα ορεινά αλλά και σε περιοχές με υψόμετρο πάνω από τα 400 μέτρα αλλα και περιόδους με βελτιωμένο καιρό, περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 9 βαθμούς. Μέτριοι βόρειοι – βορειοανατολικοί άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό , περισσότερο ενισχυμένοι σε ισχυρούς και από το απόγευμα σε σχεδόν θυελλώδεις στο Νότιο Ευβοϊκό.

Παροδικές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες, περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 8 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι και στα ανοιχτά ισχυροί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: