www.kryfokamari.blogspot.com

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Ο καιρός στις 06.01.2012


Σημαντική επιδείνωση του καιρού με βροχές στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, χιονοπτώσεις στα ορεινά της Ηπείρου και της Στερεάς, καθώς και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο στη Δυτική και Κεντρική Μακεδονία τις βραδυνές ώρες και πολύ θυελλώδεις ανέμους στα πελάγη, περιμένουμε την Παρασκευή 06 Ιανουαρίου 2012.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 ως 12 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 5 ως 14 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 7 ως 13 στη Δυτική Ελλάδα, 12 ως 15 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Πολύ θυελλώδεις άνεμοι νοτιοδυτικών διευθύνσεων θα πνέουν στο Αιγαίο, φτάνοντας τοπικά στα 10 μποφόρ. Θυελλώδεις νοτιοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν αρχικά στο Ιόνιο, στρεφόμενοι σταδιακά σε
βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση.

Βροχή και ισχυρούς νότιους ανέμους περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 13 ως 14 βαθμούς. Σχεδόν θυελλώδεις νότιοι-νοτιοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό, θυελλώδεις στο Νότιο Ευβοϊκό, στρεφόμενοι από αργά το απόγευμα σε δυτικούς-βορειοδυτικούς με μικρή εξασθένιση.

Βροχή περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 9 ως 10 βαθμούς. Ισχυροί νότιοι άνεμοι θα πνέουν αρχικά στο Θερμαϊκό, στρεφόμενοι σταδιακά από το απόγευμα σε θυελλώδεις βορειοδυτικούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: